Hvordan får jeg mest ud af min NanoGrip?

Før første brug

Før NanoGrip placeres, sørg for at overfladen er ren, og tør.

Vinylbehandlede overflader kan med fordel vaskes af med en klud, og derefter tørres med en fnugfri klud, eller papirhåndklæde.

Placer derefter NanoGrip på det ønskede område, og tryk den fast med fingrene.

Herefter kan du placere din Smartphone, eller GPS på måtten – tryk genstanden let ned på NanoGrip samtidig med at du drejer den en smule, for at sikre størst mulig fastholdelse på NanoGrippen.

Drej og løft – hiv ikke

Når du skal fjerne en genstand fra NanoGrip, drej da genstanden let og bryd  ”vacuum-effekten”, imens du løfter den af – for at sikre at evt. løse dele af genstanden ikke hænger fast.

Ved placering af genstande på NanoGrip hvor der er bevægelige dele – f.eks. det bevægelige cameradæksel på nogle Sony Ericsson smartphone modeller – Disse kan hænge fast i NanoGrip når telefonen tages af – for at undgå dette, drej mobiltelefonen let, samtidig med at den trækkes af.

Giv den et hurtigt bad fra tid til anden

Bliver Nano-Grip beskidt, eller mister sin klæbeevne, skal den blot skylles under lunkent vand, og lufttørres, så vil den genvinde sin fulde klæbeevne, og kan derfor bruges igen og igen.

Tør den ikke af med papirsservietter, eller et håndklæde, da dette vil efterlade “fnug” på måtten.

I nogle tilfælde, f.eks. hvis NanoGrip har opsamlet meget fine støvpartikler, er det nødvendigt at “gnubbe” den let, og strække den en smule mens du skyller den, for at sikre dig at vandet kommer ind i de små mikroskopiske sugekopper.

Placering af NanoGrip

Vi anbefaler at NanoGrip placeres i vinkler der er mindre end lodret, da genstande der er placeret på en NanoGrip der hænger lodret – eller med ”hovedet ned af” kan falde af over tid.

Placer ikke Nano-Grip så den udsættes for længere perioder af direkte sollys, idet UV strålerne kan beskadige Nano-Grip, og gøre at denne mister form.

Ved placering af NanoGrip på porøse overflader, som tapet eller lignende, vær da opmærksom på at der er risiko for at man ved fjernelse af NanoGrip kan rive noget af underlaget med.

Vær påpasselig med at placere genstande på NanoGrip der kan tage skade af at falde ned, såfremt NanoGrip er støvet eller beskidt.

Lad være med:

Placer ikke NanoGrip over Air Bag udløsningsområder, da man kan risikere personskade ved AirBaggens udløsning, såfremt der er placeret en hård genstand på NanoGrippen.

Undgå at udsætte NanoGrip for meget lange perioder af direkte sollys, da UV strålerne kan få Nano-Grippen til at flyde ud over tid.

Undgå at lade NanoGrip sidde på samme sted i længere perioder – flyt den en smule hver 1-3 måneder.

Køb NanoGrip
Share to Google Plus
Share to LiveJournal

You are about to enter the Danish version of our site, where everything will be in native Viking Language.

- Perhaps you would prefer the English www.Nano-Grip.com instead?

I'm a civilized person! - get me to the English site!

I'm a Viking!, Open the door, or I'll break it down!